Undrar ni hur jag gjorde?

Mm, jag fick till det. Köpte en lite söt hjärtformad skål och la i gelehjärtan. Till brudparet. Å jo, jag satte in en slant också.(Eller vi  - för dottern var ju också med på det hela.) Å på det egen tillverkade kortet skrev jag att vi satt in en slant. Men inte summan, lite överraskande ska det väl vara för dem? Ni kan ju få reda på det däremot - vi gav 500 var. Kan ses som lite snålt kanske - men det är nog ungefär vad vi lagt om vi köpt en rejäl present.
 
Jag glömde ta kort på presenten - den var inslagen i cellofan och både snörena och kortet gick i rött och blått. Faktiskt så var jag riktigt nöjd med min inslagning!
 
Det var min systerdotter som gifte sig, hon och jag har alltid haft en särskild relation, att vara moster är liksom lite annorlunda än att vara mamma eller syster. Det utgick jag ifrån i mitt tal till bruden och hon blev berörd och glad av talet - det såg jag och det var precis så jag ville det skulle vara.
 
Brudgummen hade gjort en bok till sin brud - där han skrivit en massa alldeles fantastiska saker om hur mycket och vad hon betyder för honom. Å när jag läste den så vart mosterögat allt lite blött.
 
Mitt i natten kom jag hem och nu sitter jag här och ska ta itu med mitt liv - semesterlivet. Fast först, före packningen, ska jag rensa kylen, tömma soporna och städa av lite. Så det kommer att ta en del av dagen...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Hade precis för mig att jag skrev nåt här..måste ha tryckt fel nånstans.

500 spänn är ganska lagom tycker jag..oavsett vad det gäller...!

Ska snart på bröllop här igen..första på många år nu..ett utomhusbröllop på ett ställe med mycket blommor här i stan..kommer inte ihåg vad det heter men de har massa växter där...vackert :)

Ha de bra nu.

2013-07-09 @ 15:27:01
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0