Prövar något nytt!

 
Hm, nu ska jag ge mig in på något som jag bara läst om, aldrig testat själv...
Peranders.blogg.se har jag läst om att han varit med i nåt om att blogga i 100 dagar. Nu har jag också bestämt mig för att vara med. Skriva ett blogginlägg om dagen, i hundra dagar...med början den 1 mars.
Förstår att ni småskrattar lite nu - jag gör det nästan själv.Tvivlar på att jag grejar det... Men jag funderar på om det kan bli lite mer både kvantitet och kvalitet om jag skriver mer. För att komma igång liksom. 
 
Gå in på Fredrik Wass blogginlägg där du kan anmäla dig till Blogg 100. Årets tema är en manifestation för det fria ordet. Nog så viktigt i dessa dagar. Jag tänker som så att även om jag inte är någon driven skribent så vill jag ha möjligheten att använda orden fritt. Att inte behöva vrida och vända på formuleringar i rädsla för att någon ska komma och beslagta min dator, förvägra mig att uttrycka mina tankar och åsikter. 
 
Jag kommer alltså att försöka skriva något varje dag - håll en tumme för att jag lyckas! Fast jag är nöjd om jag landar runt 80 inlägg - det är MVG för mig. Under 50 är IG. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag håller tummarna för att du klarar det! // Snigel

2017-03-01 @ 07:08:05
Postat av: Per-Anders

Årets tema är inspirerande, tycker jag. Det fria ordet är angeläget att värna om. Man behöver inte skriva så långa inlägg. Det räcker att skriva om det man för stunden känner. Lycka till!

2017-03-01 @ 22:10:16
URL: http://peranders.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0