Ettåring

 Marta, denna skönhet, fyller snart 1 år!  Lite i förskott  fick hon som present (men mest  pga  s t o r t behov)hon genomgå det stora, dyra tvättprogrammet i går.  Det var riktigt så att hon riste till av välbehag när borstar och "biltvålen" tog itu med henne. Fin vart hon i allafall, så nu kan hon följa med oss söderöver i em. Jodå, "matte" kommer också att vara nyduschad.
Vi åker efter lunch om vi är klara, annars senast 15.00 varse vi är klara eller ej. Packa, städa, betala räkningar och annat smått återstår och så duschen då - tror ni jag hinner?

Blä!

Renoveras ska det göras här efter semestern, elrenoveras. Vilket innebär att A L L T ska stå minst en meter i från väggarna...Jag försöker hålla mina stressandar under kontroll men lyckas inte så bra. Idag försöker jag röja och plocka ihop i mitt lilla arbetsrum. Jag slänger och sorterar och ändå fattar jag inte hur jag ska få grejorna en meter från väggen.
Ett skrivbord, en hylla, en kontorsstol och en liten bänk för skrivaren är möblemanget. Rummet är ungefär 3x2,25m "stort", skrivbordet är 1,80x0,50 m...På skrivbordet står datorn mm. Åh, spyless är jag!


Uppdatering: Nu haverjag pratat med Mäster Elrenoverare och det verkar som om de t i d i g a s t kan komma någon vecka eller troligare två efter min semester och just i arbetsrummet var det inte så precis jättenoga med meteravståndet - där är det huvudsaken att de kan byta elluttag och lysknapp...Men bra rensat blev det!


Nämen...

...vart tog jag vägen? Det finns inga ursäkter för mitt slarviga bloggbeteende, möjligtvis kan uppradande av diverse orsaker medge en del förståelse. Stressad och trött räcker det? Mycket dessutom. Så mycket att jag inte ens idats gå in på era bloggar...Beter mig som en mycket dålig kamrat, jag vet. Jag lär av en del i min omgivning, tyvärr.
Hoppas ni har en skön sommar!

RSS 2.0