Jag har en klump i magen

...hela tiden, det är som om den rullar runt därinne.

Sent i gårkväll var det en trafikolycka här ute på min ö. Fem personer inblandade - två unga flickor har fått sätta livet till. De övriga allvarligt skadade.

Jag vet det, det händer varje dag och överallt. Men sådana här gånger kommer det så nära, så nära. Sannolikheten för att det är någon jag känner som nu har mist en älskad dotter är stor. Någon blir utan en älskad storasyster eller lillasyster. Någon kanske miste sin flickvän.

Mitt i alla tankar och känslor som far runt finns en känsla av tacksamhet. Det var inte min dotter. Det var inte jag som fick min livsglädje utraderad. Det är jag så tacksam för.Nästa premiär

Ja då är det snart dags igen för premiär! Just nu är det midnatt och om ett halvt dygn är det dags. Den här gången är det inte röda mattan som gäller utan den gröna.  Det är alltså säsongspremiär för "mina" fotbollstjejer.

Kanske känner jag mig kanske lite extra pirrig, eftersom min alldeles egen unge ska spela, i startelvan.

Å för övrigt är det så skönt att det är helg! Njut!


Världspremiär!

I kväll har jag varit på bio. Biografen var lite mer än fullsatt! (Den rymmer egentligen endast 54 personer) De flesta hade någon slags relation till skådespelarna. Resten var personal.

Ja, det är en film som vi gjort på jobbet. I ett filmprojekt som vi fått lite kulturpengar anslagna för. Å när vi fick hjälp av en fantastisk tjej från Filmpool Jämtland då lossnade det.

AV 12 barns berättelser har hon vävt ihop ett filmmanus! Vi filmade intensivt i tre dagar med omtagningar både här och där. Efter dessa dagar gick vi personal hem aptrötta men hon gick hem och kollade det inspelade matrialet. Sedan gjorde hon ett nytt inspelningsschema för nästa dag...

Nåväl, premiären avlöpte mycket bra. Applåderna minst sagt dånade och alla de 12 barnen som skådespelat fick ros, statyett och en dvdinspelning av filmen. Båda lokaltidningarna var där liksom våra rektorer.

Så ni förstår att det var en världspremiär som hette duga!SMguld,SMguld!!!


Sexköp

Idag blir det bara en länk, så får ni en hel del att läsa och jag slipper skriva så mycket!
http://damfotboll.com/blogg/hylla-de-som-hyllas-bor Läs och begrunda, jag personligen tycker nog att hon har en del kloka tankar  om herrn i Tyresö som gjorde sexköp.

Tisdagsrapport

April bjuder precis på det väder man kan förvänta sig. Ena dagen är det vår och nästa snöar det. En snö som emellanåt gränsar till regn.

Jobbet har pågått i två dagar efter ledigheten och det är sig också rätt likt. Rätt som det är dyker det upp ett kvällsmöte och det känns alltid som blääää, jag vill inte vara på jobbet kvällstid. Men som oftast blir det rätt bra.

Så var det idag, ett kvällsmöte om organisationen till hösten. Den är långt i från klar - vi fick tillfälle att brainstorma och sedan redovisa de olika gruppernas förslag. Alla var bra men vårat var givetvis bäst! Tycker vi då.

Så jag är nöjd men trött, det är rätt skönt för soffsittandet har en legitimitet just nu!Fredag igen

Fortfarande ledig. Sitter i soffan och slötittar på tv.

Fjällresan avslutades i onsdags. Efterdyningar av den är att jag känner mig så nervarvad att jag mest bara är. Fast jag har i allafall tränat, både igår och idag minnsann. Det var rätt behövligt efter flera dagars frossande med trerättersmiddag...

Eftersom jag fortfarande har semester så planerade jag in ett bankbesök, pratade pension - vilket semesternöje!

I morgon är det dags för uppvaktning, lilla mosterbarnet fyller 30 år! Men hur gick det till? Jag var ju nyss 30. Eller nåja, för ett tag sedan. Ett litet, jättelitet!

Söndagen bjuder som sig bör på fotboll. Det blir nog dunjacka på för publiken...

Måndagen är det oåterkalligen dags för vardag igen. Den kommer att innehålla både ett årmöte och en arbetskväll. Å avrundas med After Work. Fast inte på lokal utan hemma-hos. Inte hos mig utan hos ett par i vänkretsen. Det känns lite bra att ha att se fram emot.

Hoppas ni ser framemot er vardag, den drabbar oss alla! Moooaaaahhh!
Långfredag

Ljus på bordet, eld i kaminen, vin i glaset och semesterkänsla i kroppen.Så är läget just nu.
Jag är på plats i fjällen.

Vi har åkt bil i dryga 40 mil, dragit packning i pulka upp till stugan, ätit vårrullar och fisksoppa till middag. Å avrundat med lite härligt chokladgodis.

Så nu återstår bara att göra mig klar för sängen. Så nu har jag "lidit" klart för idag.
Ps. Glad påsk på er!Min söndag är min slödag och min städdag

Jag har hunnit med sovmorgon och på det lite korsord liggandes i sängen. Sedan har det blivit lite surfande vid datorn, räkningsbetalande, frukost och förmiddagskaffe, allt genomfört i sittandes i soffan. Egentligen är det inte så mycket i och med att min sovmorgon varade till strax efter sju...
Jomenvisstja, jag har slängt in en tvätt i maskinen också.

Men usch så seg och slö jag känner mig - det är bara för att detta genomröriga och totalt ostädade hem måste omhändertas. Av dammtrasor, dammsugare och skurmopp. Men jag hittar ingen fjärrkontroll till dem så jag måste nog köra dem manuellt. Hade jag haft en Iphone hade det kanske funnits en app?


RSS 2.0