Här är jag igen!

Jamen hej! Jag tog en rejälare bloggpaus - det blir ju så ibland! I mitt jobb är december och maj de månader man helst ska vara ledig!!! Men det är man ju inte...
 
Fast jag tog ju jobbledigt från den 18 december. Dagen efter for jag till New York och där var jag i en vecka tillsammans med min alldeles egen favvounge.
 
Hem kom jag i torsdagskväll och jetlaggad är jag än...Men nu ser jag framemot mitt nyårsfirande tillsammans med goda vänner. Tror ni jag kan föra mig vid detta bord?!?!
 
                                                               
 
 
Hoppas ni får ett härligt avslut på det gamla året och med glädje kliver in i det  nya!
 
 
 

Fackligt arbete kräver sitt!

Jag är arbetsplatsombud för mitt fack. Varje år brukar det vara någon slags "tackfördininsatsiår" som anordnas av styrelsen. I år var det ett pass på Friskis & Svettis. Jamen så klart jag anmälde mig!
 
Kom sent så jag missade uppvärmingen...Det var bara att kasta sig in och då var det ben som belastades. Rätt mycket och länge...Så fast det nu har gått snart två dygn sedan jag var där så har jag träningsvärken från ja, nåt varmt ställe.
 
Jag bor i radhus. Det brukar innebära trappor och mitt radhus är inget undantag. Jag kan säga att jag för närvarande planerar mina förflyttningar.
 
 
 
 

Du och jag Popsen...

Ordningen är återställd - jag och Pops har intagit varsinn soffa!
Under förmiddagen försökte jag gilla tv4 och längdskidåkning men det gick inte så bra.
 
 
 

Du och jag Popsen...

Ordningen är återställd - jag och Pops har intagit varsinn soffa!
Under förmiddagen försökte jag gilla tv4 och längdskidåkning men det gick inte så bra...
 

RSS 2.0