Liten semesterrapport 3

Ja nu har det gått två semesterveckor...Jag och en kompis for till stugan och njöt några dagar. Av att ha tid att prata, äta och dricka gott och vackert väder. Allt infriades med råge!
 
Efter några dagar återvände hon hem och jag var själv. Å solen fortsatte attiallafalla och jag ägnade mig åt att promenera och bara vara. Klämde tre böcker på lika många dagar! Ger mig sällan tid i vardagen numera att läsa böcker. Men det kanske är dumt? Det är ju så härligt att få försvinna in i en välskriven bok! 
 
Igår kom jag hem och genast blir värmen mer besvärande - för varmt för välbehövligt trädgårdsarbete men även för lika välbehövlig städning av hemmet...
 
Å nu funderar jag på, liksom många andra på hur den brasilianska fotbollen mår. VM vinns inte på gamla meriter iallfall.
 
Snart går jag in i semestervecka 3 och den blir nog bra den också.
 
 
 

Liten semesterrapport 2

Hej och hå, nu har det varit semester i fem dagar, dvs en arbetsvecka. Å solen skiner! Det beror inte på att jag har semester utan på den fotbolls-cup som pågår i staden. Det brukar nästan alltid vara bra väder då.
 
Jag manglar ju mina lakan, vilket en del kan tycka är förspilld kvinnokraft. Det tycker inte jag. De tar mindre plats i skåpet. Dessutom  tycker jag att det faktiskt är skönare att lägga sig i manglade lakan! Så mangling ägnande jag min tisdag till. Ja, lite tvätt också.
 
Spenderbyxorna har fortsatt att styra i tillvaron. Nu blev det både en kofta och handväska. Som jag givetvis behöver! Tro inte annat än att jag inte överlever hösten utan dem!!!
 
Jag äntrade min cykel i går - det var säsongspremiär. Genom hela stan trampade jag, till ett köpcenter för att köpa en ny sadel, en mer tant-rumpa-vänlig blev det. Han expediten undrade när han såg min cykel om inte jag skulle köpa en ny...Hm, så långt räckte inte spenderbyxorna. Jag insåg dock att min cyckel börjar på ha tjugo år på navet. Så vi får väl se vad som händer framöver hösten. Tänker mig att det kanske blir cykelrea då, hihi. Blir det inte det så får vi campera ihop en säsong till. Jag cyklar så lite att en sprillans ny cykel skulle nog bli rätt dyr per cykeltillfälle s a s.
F ö kan jag meddela att jag hade ont i rumpan och knäna redan när jag var halvvägs och dessutom så var det inte bara de stora motluten jag drog cykeln uppför utan även de små...
 
Ha det gott i sommar- Sverige!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0