Politiker och geografi...

Jag tycker faktiskt att den här är lite rolig, den dyker upp lite varstans i Facebookflöden...
 
 

Sprintsoffan mm

Åhå jaja, det är en hård söndag med en massa sprintlopp. Tur att jag kan åka dem från soffan! Å det var lite svettigt där innan det bara blev ett gult kort på Stina Nilsson. Just nu pågår herrsprinten, inte alls lika spännande tycker jag. Det är liksom tjejerna som orkar leverera på detta hemma-VM. Som går i Falun, om ni missat det. Å som moderaternas Kindberg - Batra tror ligger i fjällvärlden...
 
I går blev förra helgens inställda middag av och med utökning av gästantalet. Så vi var tre stycken som hade en både god och trevlig kväll!  Jag bjöd på gorgonzola-fylld lax med madeirasås och pressad potatis. Till efterrrätt blev det en hederlig fruktsallad med två sorters glass.Å det fanns till lunch idag också, skönt att slippa fundera på vad som ska ätas mellan loppen!
 
Min stad stod värd för mellocirkusen och jag tror det gick bra. I dag pratas på FB om en rätt torftig artikel som skrivits av journalisten Björn Barr på Expressen. Å jag måste nog hålla med hans kritiker. Det var inte mycket till research han gjort, tror jag. Tror inte han är någon aspirant till Stora Journalistpriset...
 
Efter förra helgen så tog jag ett klokt beslut, vet jag nu med facit i hand. Jag stannade hemma i tre dagar och ägnade mig åt att sova, vila,plocka och bara vara. Så arbetsveckans två sista dagar gick galant. Nu känner jag mig inte alls lika slut i knopp och kropp.  Så nu tror jag att jag ska få kommande vecka att fungera också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sen är mitt ord

Alltså inte som försenad utan senare...mitt ord för tillfället. Känns som om jag siktar på att göra allt sen. Vilket inte är det optimala...
 
Sen till helgen ska jag...tänker jag under veckan. Under helgen tänker jag att sen till veckan. Fast jag vet att jag har otroligt svårt att orka nåt efter jobb och eventuell träning. Det sistnämnda har varit rejält eftersatt dessutom.
 
Ljudtröttheten var alarmerande så jag ställde in en bowlingkväll med efterföljande restaurangbesök i fredags.För idag drog  jag tillbaka en dag med planering och middag för en kompis och  tillika samarbetspartner i föreningsjobbet.
 
Jag känner att jag börjat nagga på reserven i veckan, det där tillståndet som jag känner igen. Från när jag nästan gick in i den sk väggen. Inser att jag får betala för de senaste intensiva och slitiga jobbveckorna.
 
Samtidigt så känner jag att alla dessa sen-grejor skapar en inre stress. Så det blir liksom ett moment 22. Å ingenting blir gjort...På en hel jävla ledig lördag! 
 
 
 
 
 Men idag!

...hade vi kunnat äta glass ute...
Det har töat ordentligt så nu är det slaskigt och blött. Det tycker jag är trist.
 
Inte trist alls var det sms jag fick idag - blev bjuden på rotmos och fläsklägg hos min kompis Elisabeth. Å en härlig fruktsallad till efterrätt.Så nu står magen i fyra hörn.
 
Ha en bra helg!
 
 
 

Tjugotre

 
Burrrrrrrr, i Expressens nätupplaga går det att läsa om sommarens nya glassar...inte så intressant en dag som denna. Det var 23 grader när jag åkte hem från jobbet. Alltså minusgrader.
 
 
 
 
(bild lånad från internet)
 
 
 
 

RSS 2.0