Städredskap

Jag försöker röja i mitt kök - bänkar, diskbänk, häll och så skåpytorna,Dert är en ytstädning, välbehövlig! Jag är inte klar - sedan väntar ett belamrat köksbord och en lika belamrad skänk. 
 
Städredskapen har mest varit trasor men också små små ting men ack så behändiga till kökstädning; tops, tandpetare och en gammal tandborste. Perfekt till kranar, runt spishäll  och till våffeljärnet som stått framme några dagar. 
 
Golvet ser ut som nåt som hälsovårdsmyndigheterna skulle anmärka på, ja kanske t o m förbjuda vidare matlagning i köket. Men jag lovar att gå på knäna och skura det. Dock inte med varken tandborste, tops eller tandpetare...
 
 
(internetlånad bild)
 
 
 
 

Jag har en ny!

Äääääntligeeen!
Att ha tillgång till internet på mobil och lilla läsplattan är okej men inte jämt...har sina begränsningar.Jag har nu införskaffat mig en ny dator. Så nu håller vi på att bekanta oss.Jag hoppas vi ska kunna umgås många år för jag gillar inte att behöva försöka förstå vad det är jag behöver för processor, RAMminne och diverse andra teknikaliteter. 
 
 Jag är glad över att datorskaffandet blev av, fast såklart blev det dyrare än jag tänkt från början. Men det drabbar ingen fattig, hahha - kommunalaställd som man är så finns det ju flis....eller så har man blivit rätt bra på att spara av sina knapra löningar.
 
Nu är det bara till att hoppas att detta inköp även medför att jag blir lite flitigare på att uppdatera min blogg!
 
 
 
Relaterad bild
 
 
 
 

RSS 2.0