Nu njuter jag!

De flesta brukar tycka jobbdagarna är som segast dagarna innan semestern, så även jag. Tänk er känslan då jag i förrgår upptäckte att jag inte hade en vecka kvar att jobb, vilket jag trodde! Jag hade EN dag kvar!!!
 
Så nu är det semester och jag var genuint trött hela dagen igår, antagligen snart-går-jag-på-semester-syndromet som slog till med full kraft. Å nu skiner solen och dottern städade bilen igår och klipper gräset idag. Jag är bortbjuden på middag i kväll. Så semestertillvaron är väldans behaglig!
 
Trevlig helg på er!
 
 
 
 

Midis

Hoppas ni får en härlig helg! Själv hade jag en semesterdag i går och gjorde knappt nåt...Både knopp och kropp är rätt utmatterade. Så jag har allt kvar nu idag - ta rätt på tvätt, städa, rensa kylen och laga mat.
 
Det är städning och matlagning som kommer att prioriteras, av två skäl; det är nödvändigt att städa för nu är det längesedan och lite till och mat måste man ju ha! Dottern kommer så det blir lite trevligt med sällskap, anstränger mig lite mer då i både dukning och matlagning.
 
Annars så är jag helt nöjd med att bara vara. Så det får vara så, inga större krångligheter bara för att det är en sk storhelg. Om två veckor börjar semestern. Helt oplanerad är den men jag vet att i bakhuvudet finns det tankar om att röja lite i diverse utrymmen.Bara för att det faktiskt måste göras. Å så finns ju stugan. Det är guld värt, dit kan jag fara bara över en kväll och njuta av sommarljuset, vågskvalpet och grönskan. Tanka själen.
 
Nu är det dags - mot dammsugaren!
 
 
 

klok?

Nej jag är nog inte riktigt klok...Idag sammanstrålade jag med två kompisar för en liten after-work. En promenad hem och sedan lite gräsklippning på det. 
 
Ja det låter väl som en helt okej fredagkväll? Grejen är den att klockan tio låg jag i sängen och somnade rätt raskt. Klockan var halv två när väckaren ringde.
 
Det är där den ifrågasatta klokheten kommer in. Varför kliva upp mitt natten?!? Fotboll, fotboll så klart. Ett elände att VM går i Kanada. :) Den här gången var det värt det, Sverige gjorde en härlig match mot USA, oavgjort blev det. 
 
Så nu så här strax efter fyra på morgonen ska jag gå och lägga mig igen...
 
 
 

Nu haver jag rusat!

Ja rusat och rusat, joggat i allafall. Jag är jättestolt för att jag klarade det - joggade i torsdags det 5 km långa Vårruset! Hela, alla fem kilometrarna joggade jag.
 
Jaja, det finns de som springer både längre och fortare men den här kvällen räknades inte dom. Bara jag. I min värld i allafall.
 
 
 
 
 
 
 
 

Suck

Håhåjaja,  den här årstiden är full av måste, möten och planeringar...Mitt i alltihop så är det dåligt väder. Så då kan man gnälla på det.
Själv tycker jag att det är ett rätt bra väder - jag slipper ha dåligt samvete för att jag fortfarande inte  sommarfixat altanen, inte fixat några plantor som ståtar i allehanda krukor och inte har jag putsat fönstren...Så hänger det på mig så blir det nog ingen sommar på den här sidan midsommar!
 
 
 
 

RSS 2.0