Världsviktigt inköpsbeslut

Jamen alltså jag har inte kommit till skott ännu med dataköp...Jag vill gärna att dottern bistår mig i detta världsviktiga beslut. Å hon tränar fotboll minst 5 kvällar i veckan och så är det match. Däremellan ska hon fixa de viktigastei tillvaron - jobba och äta. Så våra tidiga eftermiddagar tillsammans är inte så många.
 
Vad har ni för åsikt om datorinköp - i butik eller på nätet? Sort? Jag vill kunna skriva, ladda ner bilder, ladda ner film etc. Å så ska den inte väga så mycket. Dessutom är det bra om den går att synka med telefonen, mobilditon alltså. Jag kör med Samsung Galaxy.
 
Prag var bra. Återkommer i ämnet.
 
 
 
 
 

Oglömt

Jag har inte glömt min blogg, bara vilat den lite...Å inte har jag kommenterat hos er heller, bara läst. Det blir så ibland.
 
För närvarande har jag dåligt med datortillgång. Min har lagt av. Tiden och lusten att köpa en ny har liksom inte infunnit sig. Det har snarare blivit ett sådant där måste som närmar sig oöverstiglighet...Nej, jag vet, jag behöver en och jag ska köpa mig en ny.
 
Först ska jag ha semester - åker till Stockholm på söndag, eller närmare bestämt Arlanda. Där ska jag möta en kompis, äta en god middag och ta ett glas vin. Checka in på ett hotell i Arlanda by och sussa. På måndagen bär det av för förhoppningsvis fina dagar i Prag!
 
 
 
 

RSS 2.0