funderingar

Å nu har jag jobbat i en vecka. Det går bra även om det stressar till sig ibland. Dessutom är det inte jobbet som kräver min intensiva tankeverksamhet för närvarande.
 
Jag undrar -  kanske är det någon av er som vet - om man sagt via sms att man "då får det bli så" , gäller det`?
Här gäller det en del av en stuga - om man sagt att en part då får lösa ut de övriga, kan man då ändra sig och komma med ett motbud?
 
 
 
 
 
Bildresultat för clipart frågetecken

Allvaret drar igång!

Å nu är den slut, semestern. i morgon börjar allvaret. Klockan 7.30.
 
Så nu, när klockan precis passerat 22.30 är det nog dags att sova. Å hoppas på en bra dag i morgon. Blir både barngruppsjobb och planering/information. Å dessutom bjuds vi på lunch, på lokal!
 
 
Bild lånad från internet
 
 
 

Mitt i semestern

Jag har nu en vecka kvar till jobbet drar igång igen. Det känns okej men jag tror jag skulle kunna vara ledig på heltid...fast då behövs ju en annan ekonomi...
 
Första veckan ägnades åt att tja, inte göra så mycket. Tvätta lite, klippa lite gräs och fika med dottern. Sedan for jag norrut med buss och var ett par dagar hos en kompis i hennes stuga.Mest var jag där för att hämta henne, hon orkade inte köra hela vägen hem pga lunginflammation. 
 
Den här andra veckan består mest av mera tvätt, plock och OS, blir lite konstiga dygn. Ibland lägger jag mig och sover för att klippa upp mitt i natten och ibland är jag uppe till nästan morgon. Hm, måste nog försöka rätta in mig i sovledet efter helgen. Att ha en god sömn är inte min starkaste gren och egentligen är det väl lite vanskligt att störa rytmen så här.
 
Jag SKA ta itu med städningen, träningen och ordningen...sen, kanske.
 
 

Dags igen....

...för semester! Eller ja, den  har redan börjat, i måndags var jag åter en semesterfirare.
 
Går in i den betydligt mer avslappnad än i den förra. Det har varit ett betydligt lugnare tempo på jobbet. Å . vädret har varit till behag. Nästan alla dagar. Lite väl varmt en del dagar för min smak.
 
Nu är OS i gång och Sverige tog 3 poäng i fotbollen, fast det satt hårt åt. Å jag ska sova så här lagomt till midnatt, i morgon ska jag åka buss från kl 7 till 12 och sedan ha ett två timmars uppehåll innan jag är på nästa buss i två timmar. Blir bra det, jag tar bok och fika med mig.
 
Ha det bra!
 
 
 

RSS 2.0