Överansträngd? Nja...

Jaha ja, här har det snöat i eftermiddag och jag har inte masat mig ut för att skotta. Skyller på min veka handled och på att jag nog var lite sjuk i går. Inte så sjuk att jag inte jobbade men kvällen var lite febrig. 
 
Idag har jag kollat en innebandymatch, tvättat en maskin och startat diskmaskinen. Det kan vara så att jag överansträngt mig...så glad i hågen unnar jag mig en kväll i soffan!
 
 
 
 

Flingor, flingor, flingor!

Nu ni, nu kommer den - snön! Lätt är den också så jag ska ut och röja lite snö i kväll. Ska dock vänta några timmar till så det "lönar" sig.
 
På vädernyheterna sa de att SMHI utfärdat klass 1 - varning angående snöfallet, bl a för den här delen av Sverige. Hoppsan då, jag börjar sju i morgon, undrar om jag får skotta mig ut till bilen...
 
Så här såg det ju ut för några år sedan, hos min kompis. Fint som bara den, tycker jag!
 
 
 
 
 

13dag

I går jobbade jag till klockan fyra på eftermiddagen: Utan att förta mig, lite barn och bra med personal. Lite tid till att städa i hyllor och till trevliga samtal med jobbarkompisar och tid att  vara när och krama behövande barn. 
 
Direkt från jobbet for jag till min kompis Elisabeth i en liten by utanför stan, dit var jag bjuden på middag med övernattning! Hon hade också bjudit in ett par som hon brukar umgås med där i byn. Jättetrevligt hade vi och gott som bara den var det.
 
Kylan har ju kommit rätt intensivt sista dagarna så när vi sent omsider skulle äta frukost (vid lunchtid!) idag funderade vi på om vi sedan skulle ta en promenad eller spela Alfapet. Det blev det sistnämnda; promenad kändes inte så lockande med en liten isande vind och 23 stycken minusgrader. 
 
Efter det oavgjorda alfapetet (har aldrig hänt oss!) begav jag mig hemåt. Det må vara kallt men det är vackert eftersom vi faktiskt fick lite snö i början på veckan.
 
Så nu sitter jag här i soffan och funderar på om jag ska göra nåt. Det har jag i och för sig funderat på i flera timmar nu samtidigt som jag slösurfat och slötittat på tv:n. Känns som ett bra koncept, tror jag fortsätter med det.
 
Dessutom så borde väl glöggen vara slut så här på trettondagsafton ? Min är inte det, så det kanske bör åtgärdas?
 
 
 

RSS 2.0