Jobbar en liten stund

Förra torsdagen började jag jobba och det är egentligen rätt skönt att göra så  -  börja lite lugnt.  Jag jobbar den här veckan och nästa. Sedan tar jag semester igen, del två,  i två och en halv vecka. 
 
Del två av semestern ska tillbringas härhemma. Jag vet inte om det blir så mycket annat än OS! Eftersom det går i Rio så lär det väl bli att jag vänder på dygnen ordentligt...
 
Så då är jag absolut inte beroende av nåt extremt varmt  och soligt semesterväder! Det är jag nästan aldrig annars heller. Jag är llte konstig på det viset.
 
 
 
 

Andra semesterveckan

 
 
 
I en hel vecka var jag i stugan och gjorde...inte så mycket. Jo, jag skurade rent altanen från frömjöl och fågelskit. Men sen....jag insåg att jag nog är rätt trött, så att vila, promenera ibland och läsa var ungefär det jag fick till.
 
En kväll åt jag surströmming, så gudabenådat gott! Min syster och moster fröjdades lika mycket som mig, medan deras makar ägnade sig åt traditionell sill. 
 
Jag klippte gräset  också förståss, det är som ett lågintensivt träningspass, tar närmare två timmar. Blev några steg på stegräknaren.
 
Nu är det den här dagen och en till kvar av semestern. Fast jag ska ha en  omgång till. Närmare OS.
 
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 

Effektiv? Jag?!

Haha, tror ni jag kommer att klara av alla listade saker?! Det tror inte jag. Eller jag vet. Just nu så här precis när torsdag övergått till fredag är jag typ 3 dagar efter. Tror jag iallafall, jag har lyckats städa bort listorna, när jag röjde ihop i köket, Som också stod på listan att jag skulle göra. Där står en massa saker och så klart har jag även gjort saker som inte står på nån lista...
 
Tillfredställelsen av att ha t ex städat kylen eller tagit reda på all tvätt går snabbt över när jag ska stryka det på listan...då ser jag ju alla de saker som fortfarande väntar på att bli gjorda. Håhåjaja.
 
Saken är den att jag älskar att sätta mig i soffan och titta lite på tv, surfa lite på datorn, spela nåt spel på datorn, kolla facebook och så måste jag ju äta, dricka kaffe mm. Således är jag inte så effektiv. 
 
 
 
(bild lånad från Internet)
 
 
 
 

RSS 2.0