Listor

 
 
 
 
 
 
Jag har semester! 
Den börjar med regn och gråmulet vilket innebär att jag inte behöver klippa gräset. Det står nämligen på listan för idag.
 
Jo jag har gjort en lista. För varje dag. Den här veckan - inte hela semestern! Där står vad jag bör hinna med de olika dagarna. Det kan tyckas övermaga tråkigt att ha det så inför semestern men jag måste. Jag orkar knappt vara annat än lat efter en arbetsdag och hemmet förfaller. Så då får jag lov att vika semestern för lite annat än lata dagar.
 
På dagens lista finns både frissan och träning med så den kanske inte blir så pjåkig. Men jag måste ju flytta gräsklippningen till en annan dag - vilket innebär att jag bör göra nåt som egentligen skulle göras en annan dag. 
 
Jamen, vad är Englands uttåg ur EU i jämförelse med mina problem?!
 
 
 
 
 

Inget att ha på mig

Förra fredagen, den 10 juni alltså, var det skolavslutningsdag i staden. Så "min" skola begav sig till kyrkan och avslutade. 
 
Så också personalen. Å jag är ju en i den gruppen. Förmodligen den med minst framförhållning. Kvällen innan , sent på kvällen,kollade jag igenom min garderob och hittade en s k "out-fit" som i mitt tycke dög. 
 
På morgonen krånglade tankarna runt; vad hade jag i fjol? Mäh, det var nog den här...Ska jag ta nåt annat? Vad? Åhhhh, ingen har väl samma kläder två år i rad?!??! 
 
Nån som känner igen sig?
Till sist så insåg jag att om inte jag kommer ihåg vad jag hade på mig i fjol, så lär ju ingen annan göra det heller!
 
 
 
 
 

Lussefia

Lucia blev det. Snudd på succé! 
Det var en rolig och varm kväll med hyfsat god mat. Ett par roliga lekar varav jag och en kollega vann den ena.
 
Drack gjorde jag mest hela kvällen - vatten, med och utan kolsyra.
 
Det är årskurs 5 som ansvarar för Lucia-tåget på skolan, personalen tycker att jag är given så nu är det bara att meddela Luciasugna tjejer det. Å kanske nån kille.
 
 
 
 
 
 
 

Jobbfest

I morgon har vi personalfest. Lite mat, lite frågesport och förmodligenligen lite sång. 
 
Idag blev jag varse att det mer eller mindre förväntas att man klär ut sig! Suck, suck. Inte för att jag har nåt emot att klä ut mig - tvärtom! Älskar att få gå in i en annan roll. Men så här dagen innan känns det bara betungande.
 
Lucia, tomte, påskärring, fotbollspelare - bättre än så är inte mina funderingar...Hjälp!
 
 
 
 
 
 

Skrivlös

Jamen nu kom jag av mig igen - seg på att skriva i bloggen, seg på att kommentera hos er jag brukar besöka. Besökt har jag gjort men inte kommenterat. Å själv har jag inget att skriva om.
 
Ibland har jag något att skriva om. Tycker jag. Men då är det nåt ivägen - jag kan ha fullt upp med att jobba, köra bil eller handla mat. Å vips är det borta.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0