Advent

Första advent kom som en avlöning, höll jag på att säga. I och för sig kom den ungefär samtidigt som lönen så det kanske inte var så fel tänkt ändå.
 
Jo jag fick upp elljusstaken och jag har eldat i den vanliga adventstaken också. Å ätit pepparkakor som jag köpt alldeles själv. Saffranskakan bakade jag alldeles själv och den var lite svår att få ur formen. Men god blev den.
 
Alldeles själv har jag dessutom klarat av att vara lat. Det är jag alldeles för bra på. I förmiddags somnade jag i soffan en stund. Sedan blev jag fast där. Ett bra tag.
 
Nu sitter jag i samma soffa  igen men ska snart ta mig därifrån. Till sängen.
Så; Godnatt och ha en bra måndag i morgon!
 
 
 
Bildresultat för advent tecknad
 
 
 
 
 
 

Min helg

Ja, det lär väl inte bara vara jag...som oroar sig för världens fortsatta överlevnad. Med alla dessa maktgalna gubbar i öst och väst.
 
Om jag bortser från världspolitiken och ägnar mig åt min lilla värld så kan jag meddela att helgen varit helt okej, bitvis lite till. 
 
I fredags personalfest på lokal, god mat, trevliga aktiviteter och skönt att träffas utanför korridorerna. Fast jag var inte tusen på g, jag tyckte det var rätt skönt att åka hem med bussen strax efter 22.
 
Lördagen bjöd på en försiktig sol och jag hade för avsikt att promenera in till stan. Det blev lite för jäktigt för det, jag tog bussen. Inne i stan träffade jag en av mina bästa vänner, vi gick på spa och kopplade av några timmar. Därefter var det dags för middag på lokal igen, så gott och så härligt! Vänskaps-kvalitetstid i flera timmar! Så skönt.
 
Men vad vore livet utan kontraster - idag var det inget rantande på lokal men väl ett lite kaffekalas, nybakta kakor och bullar bjöds jag på. Så gott!
 
Snön ligger kvar och veckan har bjudit på snöknarr under skorna och rimfrostiga träd. Ren njutning m a o! Men nu lurar tövädret, om jag förstått rätt.
 
Hejsan och hoppsan, bara två veckor kvar till advent! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen!

Nu har den kommit, världen har gått från grått till vitt! Så fint med snö, jag börjar bli riktigt nöjd.
Inte ens det faktum att det är fotbollsmatch i morgon i 4-5 minusgrader stör. '
 
 
 
 '''
 
 
 
 

RSS 2.0