Prövar något nytt!

 
Hm, nu ska jag ge mig in på något som jag bara läst om, aldrig testat själv...
Peranders.blogg.se har jag läst om att han varit med i nåt om att blogga i 100 dagar. Nu har jag också bestämt mig för att vara med. Skriva ett blogginlägg om dagen, i hundra dagar...med början den 1 mars.
Förstår att ni småskrattar lite nu - jag gör det nästan själv.Tvivlar på att jag grejar det... Men jag funderar på om det kan bli lite mer både kvantitet och kvalitet om jag skriver mer. För att komma igång liksom. 
 
Gå in på Fredrik Wass blogginlägg där du kan anmäla dig till Blogg 100. Årets tema är en manifestation för det fria ordet. Nog så viktigt i dessa dagar. Jag tänker som så att även om jag inte är någon driven skribent så vill jag ha möjligheten att använda orden fritt. Att inte behöva vrida och vända på formuleringar i rädsla för att någon ska komma och beslagta min dator, förvägra mig att uttrycka mina tankar och åsikter. 
 
Jag kommer alltså att försöka skriva något varje dag - håll en tumme för att jag lyckas! Fast jag är nöjd om jag landar runt 80 inlägg - det är MVG för mig. Under 50 är IG. 
 
 
 

Dagens väder

Ja ni blir väl utmatterade av alla mina väderleksrapporter...men den här vintern är fasen inget att ha! I morse var det -3. OCH det samtidigt som det regnade!!!
 
Det blev så klart halt, det välkända begreppet snorhalt räcker inte till för att beskriva...Jag kom dock fram till jobbet i tid. Fast jag har nog aldrig sett så många försiktiga bilister på vägen dit. Det som inte var det blev nog, t ex hen som körde bakom mig. Jag stannade för en tonårsflicka som stod vid ett övergångställe. Bromsade i god tid så det såg nog hen därbakom. Men eftersom det nog var lite för kort avstånd mellan våra bilar fick hen lov att ta upp en lite gir på trottoaren för att inte köra in i Martabilen min. Därefter var det betydligt längre avstånd mellan våra bilar!
 
 
Relaterad bild
 
 
 
 
 
 

Undran

Tidigare idag tittade jag en stund på sändningarna från SM-veckan i Södertälje. Det var cykeltrial.Det hoppades och balanserades både högt och lågt. Upp på höga, smala klippblock och så balansera på på bakhjulet för att ta sats mot nästa stenblock etc. Å alltså, jag blev väldans imponerad av vad det vågade göra med cyklarna sina! Helt klart ingenting jag skulle klara av.
 
Men jag kan inte låta bli att undra; kan dom cykla också?!
 
 
 
 

RSS 2.0