Lakan och stök

 
Jag är ju pensionär sedan november men går in och vikarierar lite emellanåt. Så igår avrundade jag en arbetsvecka med att vara trött...Det är lättare och roligare att jobbba på sommaren men ,men måste erkänna att heltidsjobb tar på mig.
 
Så fredagskvällen spenderades med telefon, tv och dator. Inga större insatser i tillvaron  m a o.  Jo, jag körde ju en tvätt som tvingade mig att vara uppe längre än jag egentligen kände mig i slag för. Nej, jag kunde inte låta den ligga över natten - det var en hög med lakan och dom bli ju så skrynkliga när de ligger och halvtorkar i maskinen. 
Jo, skrynkliga lakan är ett problem - jag vill ju helst mangla dem också. Vilket är svårt utan mangel...Ibland manglar jag hos en kompis. Då njuter jag när jag bäddar rent i sängen med nymanglade lakan!
 
Idag ska jag ägna mig lite åt stugan och diverse plocka-ihop härhemma. Fattar inte vem det är som slarvar så i det här hushålllet, trodde det bara är jag som bor här. Men det är någon som hela tiden lämnar grejer framme på diskbänken, ställer kassar i hallen utan att plocka ur dem och dessutom har mage att röra till det i kylen! Fräckt va?
 
 

Igen och igen...

 
Jag satsar. Mot fortsatt bloggande. Igen.
 
Just nu är det lite regnigt och grått här men det stör mig inte så mycket. Jag har nämligen avnjutit några veckor av dotterbesök! Hon åkte i fm. och det blir tomt, tyst och lite mindre disk. 😊 
Jag känner dock att jag fått tanka lite dottermys.
 
Den här Coronan har ju satt stopp för resorna till kungliga huvudkommunen och möjligheten att se henne spela fotboll! Men det är bara att genomlida! Förhoppningsvis tar eländet slut inom överskådlig tid...
 
I morgon ska jag jobba en vecka. det kan vara bra med lite rutiner och att måsta kliva upp på morgonen. Det är lätt i livet som pensionär att surfa bort en stund eller två på morgonen, läsa och bara ligga och dra sig. Lite för länge. 
 
Det är inte bara bloggandet jag måste skärpa mig på alltså, utan även rutinerna. Kanske även lite bättre kost och motion kan vara bra. Jag kom lite av mig med det i slutet av april men det tar vi en annan gång.  
 
Ha det!
💖 
 
 

RSS 2.0