Orken tillbaka

Jahaja, nu har det gått en vecka - jag har jobbat och det har varit kallt, blåsigt, soligt, blåsigt, varmt och blåsigt.Det blev en hel del uteaktiviteter ändå. Grillad korv till lunch en dag - ute givetvis, den liksom mellanmål smakar godast ute! 
 
Men vi har inte bara varit utomhus, vi har en idrottshall som vi använt, vi har spelat UNO  och så har barnen faktistk fått leka en hel del själva också eller lagt pärlplattor.
 
Vi  avrundade veckan med lite spa på fredags fm. Det var uppskattat! Fotbad med efterföljande fotmassage, manikyr med nagellack och en stund i massagestolen. Låter rätt skönt va?
 
Själv haver jag hostat hela veckan men nu börjar det ge sig. Så jag for till stugan och gjorde ett ryck med veden idag och lite annat smått. Sedan var jag tvungen att fara  hem en sväng...
 
Dotterns fotbollsmatch sändes på nätet och den ville jag se. Det blev oavgjort - vilket var synd, de borde ha vunnit. Dessvärre gick dottern av plan redan i första halvlek, dock inte helt oväntat då hon har lite ont. Eller snarare rätt mycket ont - hon kliver inte av frivilligt annars! 
 
Nu ska jag titta lite på damlandskamppen i  fotboll mot Mexiko och hänga en tvätt innan jag far ut till stugan igen. Elda lite, läsa lite och må lite gott.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gubben

Veckans väder har varit likadan här. Får verkligen hoppas det blir bättre väder snart.

2017-07-09 @ 08:06:59
URL: http://mhats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0