Vädret

I morse skottade jag snö. En halvtimme senare, när jag for till jobbet, så ösregnade det.
Sedan blev det  halt. Som ... Frampå dagen blev det sol.
Mycket väder på en dag.


Våren börjar i kväll!

Tar väl och överraskar lite med ett måndagsinlägg också!

Idag eller ikväll rättare sagt kan man tro att våren är här fast vi har flera veckor kvar till sportlovet! I kväll går nämligen mitt favoritlag i fotboll ut på träning på gräs. Ja, konstgräs alltså.

Det är rätt kul att se - gräset lyser grönt och runtom planen ligger snödcvorna! Å på planen studsar både bollar och ystra spelare runt.

På sidan om står vi som är inblandade i allt runtikring laget utom det fotbollsmässiga och fryser om tårna.Ne j, vi behöver inte vara där men...det är lite som att man vill vara där, lite som premiär.

Jag har dessutom en uppgift - jag ska dela ut mössor och vantar som vi fått av en sponsor, till laget. Det är grejor som kommer att behövas...

Å om två månader börjar serien, så mina helger kommer att bestå av fotboll, lite stuga, mera fotboll, gräsklippning och ännu mera fotboll!
Söndagsbloggen

Så blev det söndag igen, engångiveckan-blogg är här!

Jag lyckas alltid oorganisera min tillvaro under veckorna - jag har allt kvar till helgerna! Tvätten, strykningen, plocket och städningen. Det sistnämnda är överhoppat. Igen.

På veckorna är jag liksom inte så flitig här hemma...Den där speeden jag hade när både jag och dottern var yngre har jag nog både gömt och glömt.

Det lär bli likadant den kommande veckan. Inleder den med en informationsdag för oss som är Arbetsplatsombud. Den innebär att jag får äta lunch på lokal! Vardagslyx.

Framemot helgen väntar en liten efter-jobbet-träff med "flickorna", veckans "serframemot"!

Rapport från en soffa

Håhajaja, nu har jag tagit mig en snabbsurfning - bättre sent än aldrig?!
En del är så himla bra på att uppdatera så jag blir lite avis...

Idag är det söndag, hela dagen. Jag har åkt skidor, lite försiktigt. Däremellan har jag tittat på dem som åker "lite" fortare och längre än jag gör.

Det pågår visst en melodifestival på lördagar, jag ids inte se. Eller lyssna. Kan vara för att det är så många deltävlingar och kanske också för att jag är i den ålder att jag tyckte låtarna var bättre förr....

Annars knatar livet på här  - det är snart dags för ännu en arbetsvecka. Å ibland är de drägliga, ibland riktigt trivsamma. Å nu har det varit så mycket positivt i flera veckor att det nog börjar dra ihop sig...Jag är lite pessimistisk lagd men en snabb koll i erfarenhetsbanken får mig att hysa lite farhågor.

För övrigt så har vi snö och den räcker nog till framemot påsk om inte tövädersdagarna ramlar in.

Nu ska jag kliva upp ur min soffa och hämta mig en apelsin.


RSS 2.0