Tankat

Såja, det hjälpte att skriva av sig i bloggen! Idag är jag på banan  igen. Jag har också tankat mig med lite dotterkärlek och vänskap.
 
Jag hade en skön kväll med dottern, vi åt och pratade gott. Jag trodde nog inte att hon skulle stanna så länge men hon föreslog att vi skulle se en film på Netflix. Å det gjorde vi, "The secret life of bees" hette den. Å vi poppade oss lite pop-corn och satt brevid varandra i soffan och grät. För att filmen berörde oss bägge, hon har en förmåga att rekomendera mig sådana filme...Å så är vi ungefär lika blödiga.
 
Trots filmtårarna så la jag mig mycket mer välmående än när jag vaknade i går morse. Jag hade dessutom hunnit messa med en väninna och vi hade beslutat att träffas för en fika på stan idag. Jag messade dit en annan gemensam väninna också .
 
Vår fikastund var härlig och jag var öppen med hur låg jag känt mig och det visade sig att de kände ungefär likadant. Eftersom vi är i ungefär likadana verksamheter så delade vi även erfarenheten av den där utmattande tröttheten på skärtorsdagen. Så man är egentligen aldrig ensam, inte ens i det grå.
 
När jag kom hem så tog jag mig en promenad och det var skönt, mer sånt behövs! Nu är det halvvägs i påskhelgen och min depp är som bortblåst! Den hängde nog ihop med tröttheten men ack så lätt det är att låta den få övertaget. Men inte denna gång, Det underlättades så klart också av att jag fick så positiv respons angående fikat.
 
Så nu önskar jag er bra fortsättning på påsken!
 
 
(lånad fråni internet)
 
 
 

Påskdeppad?

 Glad påsk på er!
 
Jag tycker det är skönt med en långhelg men samtidigt lite trist...Det känns som om den är en enorm familjehelg och alla far till sina stugor med  barn och barnbarn. Men inte jag. Har inte ens några planer...mer än att städa, rensa kylen och bjuda dottern på lite mat.
 
Jo, jag hade väl kanske kunnat vara lite mer strukturerad och planerat nåt med någon kompis. Men de här sista tuffa veckorna kuliminerade i ett organiserat kaos i veckan....Vi har haft ett projekt hela skolan i vår om olika länder och det med karnevaltema. Så igår var det fulla ös på stan med ett gigantiskt karnevalståg. Jag var en av våra tre Tukaner från Brasilien. ( lånade ett foto på internet - riktigt så häftig såg vi inte ut men fina var vi!) 
 
 
Så igår när jag kom hem ägnade jag mig bara åt att vara trött, riktigt trött. Idag ska dottern komma på middag; vi kör Påsk-tacos. Näe, det är inte nåt speciellt, ungefär som med Jul&Påskmust - namnet ändras efter högtid. Efter det är det tomt i kalendern vad gäller umgänge. Ska försöka mig på att sammanstråla med någon annan sk ensamstående. Som liksom jag normalt är väldans sjävlständig men kanske också trängtar efter lite sällskap i all enkelhet en sådan här helg. Får väl ta och ringa något samtal eller två. Men jag vet också hur rädd jag är för att höra att de har fullt upp...
 
Andra storhelger kan jag bara njuta av att vara ledig men ibland räcker inte det för att må gott i själen. Den här gången är det en sådan helg, själen känns lite låg, Jag vet ju också att det i sig kan bero på just det jag skrev ovan - de senaste veckorna har inte precis gett uttrymme för så mycket må-bra-saker. Jobb, mat och sömn har varit prio. Så kanske är det som gör att jag känner mig lite ömklig. Det blir nog bättre, det brukar det bli.
 
Ha en fortsatt trevlig helg! Jag ska se till att min blir bra också, lovar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny på jobbet

Japp, då är jag igång på nya jobbet - det som egentligen inte är nytt utan en liten annorlunda roll.
 
Lite surt bara när kollegan lovat att göra vissa saker och så är det inte gjort. Å hon är i Thailand på semester. Som tur är så återkommer hon på torsdag, tills dess kör jag på erfarenhet och låtsas som jag har stenkoll på läget...
 
 
 
 

Sportlov

Här är det sportlov och på jobbet är det emellanåt lite barn och mycket personal. Men vi löser det - några tar hand om barnen och några städar i förråd både högt och lågt. Idag blev det bowling. För mig blev det då till att göra schema. För det annalkande påsklovet.. Det ser ut som det blir många barn,personal då också.
Var får föräldrar alla sina lediga dagar ifrån?!?! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0