Snormamman

Den här veckan morrar jag inte, däremot så snorar jag. Å det är alltid en påföljd när jag är förkyld - hostan! Som börjar lite lätt och stegrar i intensitet efter några dagar. Då får jag träningsvärk i magen.
 
Sen sist har jag bytt klass och fritids att jobba i...Det är inte min drömplats men så här första veckan har det gått bra. Dvs bättre än jag trodde. Mentalt ställs det inte lika stora krav i resonemangen med barnen. Jag är en mycket lydig undersåte som gör som chefen säger när hon för en gångs skull pekade med hela handen.
 
Dottern kom hem i början av veckan och det är faktiskt lite skönt, fast hon har inte heller varit riktigt kry så i natt var vi vakna en stund tillsammans. Hon ringde sjukvårdsupplysningen (tack och lov för denna inrättning!) och blev lite lugnare. Men ville gärna att mamman skulle sova brevid henne i natt. Så då gjorde jag det ty jag försöker vara en snäll mamma, hihi.
 
 
 
 
 

Mmmmoooooorrrrr!

Men vilken jävla skitdag! Dessutom missade jag min frissatid...
 
Hon är snäll  frissan och ska försöka ordna så jag kan komma dit i morgon bitti. Men efter idag hade jag behövt en liten stunds ompysslande av mig... Sitter i min soffa och surar.
 
 
 
 
 
 
 

arbetsdag = städdag?

Jamen då är en arbetsdag avklarad.
Den blev rätt lång och seg eftersom det var för mycket personal och inte alls så många barn som det var anmält från början. Då finns det tid att städa, fast det är väl egentligen inte det vi vill göra.
 
Nåväl, jag och en kollega tog tag i bollhavet - vi har duschat av alla bollarna och nu ligger de på tork. I morgon dammsuger vi själva "havsbotten" och fortsätter torka bollar. På fredag lägger vi tillbaka dem i havet.Sådärja, det blev ett litet tredagars projekt helt plötsligt!
 
Mer än så tänker jag inte städa.
 

Och nej, vi tvättar inte varje boll för sig - vi har stora nätpåsar som vi lägger dem i och sedan spolar vi hela påsen med innehåll i duschen.

 

En kollega har fått tjänstledigt för att pröva en annan tjänst. Vi har inte hört något om ev vikarie. Å inte heller om vi ska ändra schemat. Å vår chef hade bara vik. till 30 december så någon sådan har vi inte  heller just nu.
 
Å schema tänker jag inte heller göra den här veckan om ingen beordrar mig.
 
Men sova det måste jag göra nu. Godnatt!
 
 

1 januari

Årets första dag -  jag bara är. Nyårskvällen var god och trevlig!
Men jag har inte lyckats få till mitt sovande efter resan så jag somnade sent och vaknade inte sent, men lite...Å i morgon måste jag kliva upp i tid för jag ska jobba! Å innan dess ska jag lämna lilla bilen på verkstad...
 
Det känns som det kan bli en dyr start på det här året...bilen, tvättmaskinen och tja, säkert något mer som ska åtgärdas. Mina tänder t ex. Å det brukar ju kosta en del bara att öppna munnen hos tandläkaren!
 
På jobbet är det nog rätt lugnt så här på lovet. Bara skolan börjar ska vi väl ha ett nytt jobbschema. Det som vi haft har inte varit bra och nu är det hela överlämnat till chefen. Men eftersom jag jobbar heltid så är det ju inte så lätt att ha några önskemål - t ex så kan jag ju inte börja sent och sluta tidigt på samma dag. Fast det vore skönt.
 
Hemma så ligger det fortfarande en del saker som ska sorteras in på rätt ställe efter resan. Å resten är dotterns.Hon kommer ju hem nu i mitten av månaden och då är det meningen att hennes Usa-sejour ska vara avslutad.Vilket förhoppningsvis innebär att hon finns rättt så nära.
 
Nu ser ni till att ha en bra kväll!
 
 
 

RSS 2.0