Vinter, vår eller sommar?

 
 
Sol, fotboll, vin, dans och blåsor under foten.
Så kan jag sammanfatta denna helg.
 
Å så har jag gjort en bloggrunda. Beundrar alla er som lyckas hålla bloggandet i gång och skriva så att jag ständigt återkommer till er. Ibland läser jag flera gånger i följd utan att kommentera. Vilket jag ibland får lite dåligt samvete för - känns ungefär som att hälsa på utan att säga hej....
 
Här skiner solen, kvällsljuset är underbart och vi har precis lyckats inbilla oss att det är sommar när alla väderorakel med utbidlning påtalar att det är dags för lite kyla igen. Närmare bestämt framemot valborg. Det kanske gläder en del - t ex ordningsmakten som väl lär få lite mindre att göra om folk inte kan sitta vid grillen den aftonen och bli lite väl glada i den sk hatten. Men vädermänniskorna har haft fel förr. Jag hänger dock inte undan vinterjackor eller plockar bort vintervantar och dito skor på den här sidan maj.
 
 
 
 Men den här damen har fått sommarskorna på!
 
 
 

Glad påsk!

 
 

Duktiga Annika

Jag har lyckats. Jag är så himla duktig.
Fast tvärtom.
 
Min dator har jag lyckats fippla med inställningarna på så den tar inte emot mitt trådlösa. Å när jag ringer på dess support så är alla svensktalande upptagna. Att försöka ta instruktioner om hur jag ska klicka hit och dit på engelska känns inte riktigt som min grej.
 
Nu är jag i dottern lägenhet och bredbandar mig.Ja, mitt på blanka onsdagsförmiddagen!
Jag har semester.Började i måndags och slutar idag. I måndags gjorde jag ett jätteröj i matkällaren och ett förråd. I går...tja, lite idiellt arbete och lite slappande...Idag - då är det dags att köra i väg lite skräp och dessutom lämna lite grejor till Pingstkyrkans second-hand. Det fanns faktiskt en del som jag inte behöver....Hur har det blivit så?!
 
Alltså har jag kanske ändå varit lite duktig? I mina ögon sett alltså och det är ju det som är viktigt, att jag är nöjd med mig. För jag umgås ju rätt mycket med mig.
 
 
 
Ha en bra dag därute!
 
 
 
 

RSS 2.0