Från pessimist till optimist en gång i veckan!

Inför varje helg blir jag en tidsoptimist av rang!  Då tänker jag hinna så mycket - förutom att vila, titta på tv och göra annat som är kul så ska jag hinna städa, röja ihop, ta tag i stryktvätten mm. Oftast kan jag blicka tillbaka på en helg där inte ens hälften blev gjort! Jag brukar vara rätt bra på att vara l a t.
Den här helgen har inte varit något undantag - jag trodde/ville/skulle hinna så mycket...Det viktigaste har jag i allafall hunnit; att prata med min älskade unge och varit  lite lätt lat.

I vardagen är jag snarare en tidspessimist - jag har så mycket spilltid i mitt liv p g a att jag alltid vill vara i tid och gärna i god tid. Dvs. tillräckligt många minuter som gör att jag kan börja jobba lite tidigare, får vänta lite mer än en stund på bussen och alltid är på plats före den person jag stämt träff med.
Men aldrig så mycket i tid att det går att göra något vettigt av det, bara precis så mycket att jag får  v ä n t  a.
Mitt stackars barn har fått stå ut med att hon nästan jämt kommit först till fotbollsträningen, t o m före tränarna. Eller till scouterna. Eller i väldigt god tid till tandläkaren och hur kul är det...?!

Å nu tycker jag att eftersom det är söndag och snart grå. tidspessimistisk vardag igen så får jag sätta mig framför tv:n och gäspa och dricka te.
Har precis lärt mig att dricka grönt te, efter ett flertal försök! Fast jag hade ju inte fattat att det bara skulle dra i tre minuter (tack EA  på jobbet för tipset!) så det blev ofta hemskt beskt. Men inte nu! Jag dricker gärna en kopp eller två sittandes i min tvsoffa. I kväll blir det  till Navy CSI. Å sedan ska jag sova lilla skönhetsömnen eller vad den kallas för oss femtiplussare!


Kommentarer
Postat av: Mari Lo

TACK !! Vad glad jag blir för berömmet för mina bilder!

Det blev ett komma istället för en punkt när du skrev din bloggadress i min gästbok men jag hittade till dig i alla fall.

Välkommen till cyberrymden nykomling! :`) Jag har varit med ett tag men det är som med det mesta här i livet. Så fort man tycker man behärskar en arena så hittar någon på en ny.

och förstås... välkommen tillbaka till min vrå så ofta du vill!

2007-01-21 @ 19:20:36
URL: http://www.bokloke.st
Postat av: Mari Lo

En sak man kan ha sin blogg till är att skicka utmaningar till varandra :) och svara på dem man får... så nu finns det en till dig i min blogg.

2007-01-23 @ 14:43:35
URL: http://marilo.blogg.se
Postat av: Kix

Tack för kommentaren! Jag skrev ett svar på på min blogg men kom på sen att det kanske är bättre att göra det på din sida (vet inte hur man gör - nybörjare :-))

Mitt svar var iaf: Om jag klarade det så klarar nog du det också!:-) Jag tog hjälp av infosidorna på blogg.se, kolla den här länken: http://www.blogsoft.se/lathund%20stilmall.pdf där står hur du kan ändra storlek och snitt. Lycka till!

2007-01-23 @ 19:02:54
URL: http://kixkoll.blogg.se
Postat av: Anna

Hej. Ja, jag tycker oxå det är svårt att veta hur privat man ska vara, hela tiden en avvägningsfråga. Min blogg är i första hand, iallafall just nu, mest för foton. Älskar att fota och tycker det ä roligt att dela dem med nån...Anna

2007-01-23 @ 19:07:19
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Anna

Hej igen. Glömde tacka för ditt inlägg på min blogg. Det ligger mkt i det du säger... Är du lärare, eller? Anna

2007-01-23 @ 19:09:59
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Sylvia

Jag är precis lika dan. Helgerna vill jag egentigen göra mer men kommer mig inte för. Viktigare att vara lat och göra roliga saker. Men i jobbet och när jag stämmer träff med någon har jag, precis som du, varit ute i alldels för god tid.
Tack för kommentaren på min blogg om min mormor. Du tycks ha lika lätt att springa igång med fantasier som jag har. Jag kan läsa någon notis i en tidning eller se en bild och sen kan jag sitta och brodera ut det till en hel historia. Ha det bra!

2007-01-24 @ 17:01:03
URL: http://pantersylvia.blogg.se
Postat av: Cinapina

Tack snälla för besöket och raderna hos mig..
Ska kika runt här lite innan jag lägger mig.
Får se om det blir ngn sömn denna natten...
Kramiz
Cinapina

2007-01-24 @ 22:58:06
URL: http://blombergskan.blogg.se
Postat av: Cinapina

Skönhetssömn????
Det skulle nog jag behöva.. Sussat dåligt o ser nästan ut som en 60+ ist för 40 *fniss*
Ska hugga tag i lite saker här som kanske kan få mig att må bättre.
Välkommen tillbaka till min blogg.
Är oftast mkt mer optimistisk än dom sista två inläggen. Du får scrolla bakåt så du inte sjunker med mig.. haha..
Ha det gott från en till som vill ha GOTT om tid på sig i alla lägen..
Cinapina

2007-01-25 @ 10:45:34
URL: http://blombergskan.blogg.se
Postat av: Anneli

Det är klart att det heter skönhetssömn, även för en 50+ :)
Tack för kommentarerna i min blogg!

2007-01-27 @ 19:18:01
URL: http://tittmyrvagen25.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0