Trend?

Helt plötslig stod en flaska Trocadero i shampohyllan. Kom nån liksom på att det inte var läsk han/hon skulle ha utan shampo för att få det där vackert svepande lockarna som visas i reklamen?

Hobbykocken kom på att chilipulver och vitlökssalt inte skulle ge maten rätt touch, så han bytte dem mot chokladkakor. Bytt är bytt , kryddisarna till Marabouhyllan.

Smågodis - mmmmumms, oops, socialstyrelsen kanske ser mig, hur många brödskivor var det nu? Äh, jag skippar godiset och tar det här fiberspisbrödet i stället.

Trodde den glada bagerskan att det skulle vara florsocker i kakan men i jämnhöjd med fiskbullarna kom hon på att det var fel?'
 
En stor korg med chipspåsar och så lite nonchalant iplacerat; ett paket trosskydd.
 
Å kolla här - vilken chick skyltning ?- en banan vid nylonstrumporna!

Näe, det är inte jag som fånar mig i affären, inte ens någon reklammakare, tror jag. Utan bara förbaskat lata medkunder! Men ärligt talat (eller sjunget om jag vore Linda Bentzong): Hur svårt kan det va??????

Eller är det någon ny trend att ta en vara här och lägga "tillbaka" den där? I så fall hoppar jag den.


Kommentarer
Postat av: Anki

Ja, så förbaskat slött. Jag skulle inte vara glad om jag jobbade i en butik och fick städa upp efter lata kunder som ångrar sig.

Ha det bra med dina studentförberedelser. Förra året stressade jag inför sonens student. In i det sista stressade jag, men allt blev så bra och sonen var såååååååå nöjd. så blir det nog också för dig och din dotter!

Kram!

2009-05-24 @ 22:10:51
URL: http:// ankitankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0