Utbildning....

I morgon ska vi ha arbetslagsutbildning, hela dagen. Chefen ska också vara med.

Vi hade en liten sittning förra veckan och det är ju busenkelt att sitta på dylikt mellan 15 och 17 på eftermiddagen när man som jag började jobba 06.30!
Nej!

I morgon ska vi sitta i kommunala huset och arbetslaga oss hela dagen. Ser vi framemot det?
Nej!

Hela vår verksamhet bedrivs i  morgon av vikarier. Chefen har planerat hela dagen så att vikarierna ska veta exakt vad de ska göra, informerat barnen, fixat vikarier.
Nej!

Dessutom bjuder arbetsgviaren på både kaffe och lunch.
 Nej!

Borde jag sova nu?
Ja!


Kommentarer
Postat av: L

Med stigande ålder och gjorda erfarenheter känns teambuilding, i synnerhet, när den nyare konsultgenerationen ska domptera oss enligt mall. Nu får man inte längre tycka vad man vill - vi ska en gemensam värdegrund, vi ska förändra kulturen, genom färgglada pluttar på tavlan, sen ska vi grupparbeta och flytta pluttarna till en annan tavla (prioritera), vilket innebär att kulturen har förändrats. vilket också bevisas genom de s.k. styrkort som numera är så poulära. Sen går alla givetvis tillbaka till sina skrivbord och fortsätter som vanligt - om det nu inte råkar hampa sig så att cheferna ändrar beteenden, kanske lönerna höjs för medarbetarna, och utbildning värd namnet erbjuds trasproletariatet.

2009-09-17 @ 20:24:59
URL: http://latmasksamtal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0