Livet just nu - bortappat och trasigt

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Bara lite småsaker som att jag tappat den sista kvarvarande nyckeln till bostaden, slagit sönder två glas inom en timme i söndags, tvättmaskinen inte vill fungera och fortfarande har jag inte fått tag i ALLA BÖCKERNA! 

Nycklar har jag fått nya idag, eller fått - betalat (avd onödiga utgifter!) och glasen överlever jag utan, tvättmaskinen kommer de och tittar på i morgon. Å inte bara tittar hoppas jag. Laga vore bra. Böckerna, böckerna - det är mitt aber just nu. Får försöka leta på nätbokhandlarna i morgon.

Tager mig en semesterdag i morgon också. Om jag hade råd (vilket ni förstår att jag inte har med mina slarviga vanor!) så skulle jag vara ledig en dag i veckan för jämnan och den dagen skulle vara onsdag. Lite skönt så där mitt i veckan.

Annars så pågår ju OS och jag gillar ju som bekant att idrotta, jag är en jävel på skidskytte i soffan och jag knäcker Hellner i uppförsbacken från samma soffa. Men Kalla...jag är imponerad och lite till, vilket psyke! Dessutom kan hon ju åka skidor också.

Jag sitter inte uppe på nätterna - vågar inte störa min kassa sömnförmåga för mycket. Men spelar damkronorna final mot Kanada kan jag ta det under övervägande. Jag ser på de i drotter som går på drägliga tider. Som skidskytte och längdåkning.

Men usch så ilskna ni ska vara över att ni betalar lika dyr tv-licens som jag, ni som inte är idrottsintresserade. Jag menar det är ju en totalbekvakning, man blir nästan matt eller hur?

Nu ska jag ladda för min kväll i tv-soffan - den har jag inte tappat bort i allafall. Fast det är klart - den kan ju gå sönder!


Kommentarer
Postat av: Ninni

Nämen vad gör du med nycklarna..haha.Ja en dag mitt i veckan ledigt vore toppen.nää jag kollar inte OS men visst var det kul att Kalla tog guld!

fast i natt kunde jag ju lika gärna kollat på TV jag kunde ju ändå inte sova,Tja om vitpeppar hjälper eller inte det är frågan..men jag hoppas har haft magsjuka en gång i år redan.kramen

2010-02-16 @ 19:13:44
URL: http://ninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0