Beslutsångest?

Jag vill att min kropp ska bestämma sig! Är den pigg och kry eller förkyld?
I ett par veckor har jag hostat med olika intervall och intensitet, känt mig snorig på kvällen, haft lite ont i halsen en del morgnar. Men sällan sammanfaller alla krämporna, för jag antar att då skulle jag bli sjuk. Men det vill sig inte riktig. Så jag tränar ändå. Inte varje dag men några gånger i veckan. Bra eller dåligt?
 
Ja, sådana värdsliga problem dryftar jag idag - är trött efter dagens jobb. Som bl a innebar en dryg timme i +34-gradigt vatten...Jo, jag har betalt för det. Fast inte så mycket, borde få lite skavsårstillägg efter som den lilla juvelen jag badade med pratade på bussen, i duschen, i bassängen och i fiket. Rätt oavbrutet. Men söt som en liten karamell är hon och eftersom hon gillar mig så kompar vi bra ändå.
 
I morgon sitter jag och en kollega och kollar ett skolgårdsprojekt som vi försöker söka både idéer och pengar till. Är det någon som har någon fantastisk skolgård att tipsa oss om - den ska framförallt kunna vara tillgänglig även om man rör sig lite ovigt eller sitter i rullstol.
 
Nu är det godnatt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Gubben

Givetvis ska en skolgård byggas så att alla barn kan utnyttja denna, byggs det inte så idag? Låter som om du har ett toppen jobb att få skavsår i öronen på grund av barn måste vara bättre an att få det av sina kollegor :-)!!

2013-10-31 @ 06:43:15
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Micke

Jo..finns väl vissa lagkrav på hur en skolgård ska se ut och fungera nu för tiden..hos oss bygger de om just nu, har gjort så en tid...blir nog bra i slutändan.

Kan tyvärr inte komma med nåt tips men jag önskar er lycka till.

Ha så fint.

2013-11-01 @ 15:19:38
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0