Höstnjutning

 
 
 
Den här bilden är en riktigt vacker höstbild eller hur? Man får riktig lust att ströva i väg och bara njuta av dagen eller hur? Men se det ska jag inte göra, ströva iväg alltså, njuta kan jag försöka drista mig till. Jag sitter fortfarande i min soffa efter att ha intagit frukosten.
 
Det ser inte ens ut så här hos mig idag. Nyss regnade det och min fjällvy var insvept i en grå tjocka. Tyvärr. Jag hade gärna haft en härlig solig höstdag med hög, klar luft. Men chanserna för det verkar inte så stora. Å mina planer för lördagen är ändå inte så bra-väder-beroende. Fast kanske är det roligare att åka till återvinningen och slänga i solsken?
 
F ö så har jag aldrig stått under det där trädet en höstdag,inte ens varit i närheten av det. Jag hittade bilden i datorns exempelbilder.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingegerd

Vilken vacker bild =)

Kramen

2013-10-10 @ 22:51:55
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: gubben

Fin bild, synd att man inte varit där. sitter just nu och lider med fotbollen på tv. Nu vill man se måååål från Sverige!

2013-10-11 @ 21:48:51
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Micke

Hösten ja..en vacker årstid..när det inte regnar förstås.
På jobbet börjar det bli dags för höstpromenader med ungen där..tisdagar och onsdagar är det planerat så..har en "rotvälta" (heter det väl?) som vi ska fotografera en gång i veckan o se hur det fortlöper fram till skolavslutningen nästa år..utöver det blir det svampplockning hela hösten...vi har en svamp nu på platsen där vi befinner oss..vi täckte över den med löv så den får växa till sig..har vi tur så hittar vi fler om ett tag ;)

2013-10-12 @ 09:58:46
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Sylvia S

Fin bild att drömma sig bort i en stund.

2013-10-14 @ 21:40:45
URL: http://www.sylviasblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0