Konstigt

Bildresultat för halsont
(bild lånad från internet)
 
 
 
Hur det kan bli, helt plötsligt fick jag lätt feber och ont i halsen. Beslöt mig för att vara hemma i går och frampå eftermiddagen fattade jag beslutet att bli så resten av veckan. Ångrade mig nästan i morse då allt kändes bra. Men så här mitt på dagen kan jag bara konstatera att det var ett bra beslut. Min plan är dock att vara åter i allmänhetens tjänst på måndag.
 
Konstigt - när jag var yngre så var det nog oftare jag gick tillbaka till jobbet innan jag var helt frisk. Men nu är jag rätt noga med att se till att jag orkar mer än gå ut med soporna innan jag bedömer mig frisk. Åren och erfarenheterna som gjort en visare?
 
Från det ena till det andra - jag fick förresten köpa loss den andra halvan av stugan till sist! Ser framemot att kunna bo därute i sommar även när jag jobbar. Jag har nog inte riktigt fattat ännu att jag faktiskt äger den! 
 
Å till nåt helt annat - dottern är på väg till Stockholm efter jul för att utbilda sig till teckentolk. Så har ni nån liten känning på någon som vill hyra ut ett boende så hojta till! (Å vi har ingen möjlighet att betala 10 000 kr i månaden...)
Hon är 26 år och ingen partypingla precis, hennes fokus kommer att ligga på skola och fotboll. Skolan ligger i Gamla stan så hon kan tänka sig att bo åt vilket håll som helst. Det är ju oftast lätt att ta sig in till centrum även från förorterna
 
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0